Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
4. og 5. klasse
Mødedag/tid: 
Tirsdag 18:00-20:00
Email: 
Ledere: 
JL: Morten H. Voltelen
JA: Esben Madsen
JA: Gustav
JA: Lisbeth
JA: Anne-Katrine (AK) Thormann
JA: Mathias Jul Nielsen
JA: Mikkel Balslev
33223868045 a04a9942af o
DSC 2672
 Juniorbunke

Juniorgrenen

OBS: Der er i øjeblikket venteliste hos juniorne. Ønsker du at blive spejder hos os, anbefaler vi dig at skrive dig op her.

 

Hos juniorerne er vi i øjeblikket omkring 35 friske spejdere. Vi gør rigtig meget ud af patruljearbejdet og forsøger at arbejde efter børn-leder-børn -metoden, hvor de ældste spejdere giver deres viden og erfaring videre til de yngste. Der er i øjeblikket 6 patruljer hos juniorerne, hvor vi har udvalgt en patruljeleder (PL) og en patruljeassist (PA) til at styre resten af patruljen.

Vi holder møde hver tirsdag fra 18-20 - tjek desuden vores online kalender, der altid er up-to-date med ferier, ture og specielle mødedage. Som junior kommer man i løbet af de 2 år til at arbejde med alle de basale spejderfærdigheder, heriblandt førstehjælp, orientering, båltænding, lejrarbejde og værktøjerne kniv, økse og sav. Vi lægger desuden stor vægt på samarbejde og disciplin på både møder og ture. Ud over alt det klassiske spejderarbejde, gør vi meget ud af at det skal være sjovt at være juniorspejder, hvilket betyder at der altid er plads og tid til leg, sang og hyggemøder.